Szálloda és Tréningközpont**** Balatonföldvár
Tel: +36-84/540-182 - E-mail: szobafoglalas@hotelfonix.hu

Szabályzat

Árazás

A feltüntetett áraink egy éjszaka/szobára vonatkoznak, amennyiben ez másképpen nincs jelezve. Az árak előzetes értesítés nélkül módosulhatnak, azonban a kiküldött ajánlatokban és visszaigazolásokban szereplő árak garantáltak. Az árak nem tartalmazzák a minibár, az esetleges egyéb fogyasztások, a telefonhívások díját, valamint az idegenforgalmi adót. Ezeket a költségeket kijelentkezéskor szükséges rendezni, ha ez nem történik meg, a Szálloda jogosult ezekkel a költségekkel megterhelni a Vendég bankkártyáját.

Idegenforgalmi adó

Azt a magánszemélyt, aki nem állandó lakosként Balatonföldvár Önkormányzat illetékességi területén legalább egy vendégéjszakát eltölt, idegenforgalmi adó terheli. Az idegenforgalmi adó mértéke 420,- Ft/fő /éjszaka. A 18 éven aluli személyeket mentesség illet.

Foglaló

A foglalás véglegesítéséhez foglaló fizetése szükséges, amelynek mértéke a szállásdíj 30%. A foglaló kiegyenlíthető bankkártyával, banki átutalással vagy SZÉP kártyával. (a SZÉP kártyás előlegfizetésről szóló tájékoztatónkat ezen a linken találhatják) A befizetett foglaló levonásra kerül a Vendég által kijelentkezéskor fizetendő végösszegből.

A Szálloda általános esetben legalább a foglalástól számított 5 munkanapot köteles megadni határidőnek a foglaló befizetésére, speciális esetben a határidő 1 munkanap is lehet. A foglaló nem visszatérítendő.

Foglalás véglegesítése

A foglaló beérkezéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé.

Foglalás módosítása, lemondása

Hacsak másképpen nincs jelezve, a foglalás kérésre módosítható. A módosítás feltétele a szálloda aktuális kapacitása valamint, hogy a módosított foglalás végösszege egyenlő vagy magasabb összegű legyen a kezdeti foglalás végösszegénél.

Lemondás esetén a foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontjának tárgy évében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalás esetén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 11 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a recepcióval. A szálloda a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére, ezért a késői bejelentkezést minden esetben kérjük előre jelezni.

Korai bejelentkezésre a foglaltság függvényében van lehetőség. Amennyiben korai érkezés esetén még nem áll rendelkezésre megfelelő szoba, a csomagok elhelyezésére és parkolásra díjmentes lehetőséget biztosítunk.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szállodában igénybevett szolgáltatások és a szállásdíj utáni anyagi felelősség a bejelentőlap pontos kitöltésétől és a vendég általi aláírásától függetlenül a szálláshely elfoglalásától fenn áll. A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.

Rendelkezésre állás

Bizonyos időszakokban a honlapon bemutatott szobák és kedvezmények csak korlátozottan vagy egyáltalán nem foglalhatóak.

Gyermekek

Az 4 éven aluli gyermekek számára díjmentes a tartózkodás, amennyiben két felnőttel egy szobában szállnak meg. Az 4 és 18 év közötti gyermekek esetén pótdíj fizetése szükséges (amennyiben két felnőttel egy szobában szállnak meg), amely tartalmazza a pótágy és a reggeli költségét. A rendelkezésre álló pótágyak és pótágyazható szobák száma korlátozott és a Szálloda jogosult meghatározni, hogy a rendelkezésre álló szobák alkalmasak-e erre a célra.

Háziállatok

Háziállatokat NEM áll módunkban fogadni a szállodában.

Parkolás

Vendégeink részére ingyenes parkolást biztosítunk a szálloda zárt parkolójában.

Általános Szerződési Feltételek